11:15 am - Saturday August 19, 2017

Serbu KL Year End Sale Fest Di PWTC Hujung Minggu Ini & Bawa Pulang Mercedez!

zaky316

Jika anda berada di Kuala Lumpur pada hari ini sehingga Ahad, inilah antara festival yang wajib anda serbu. KL YES FEST 2015 bakal berlangsung di PWTC bermula 18 Disember sehinggalah 20 Disember ini dan dibuka dari pukul 8 pagi sehingga 12 malam.

Kami sendiri dapat rasakan, pagi esok orang sudah beratur panjang di pintu masuk. Tak percaya? Anda boleh lihat sendiri video di bawah.

3- Mood - ROTIKAYA

Jika anda fikirkan semula, anda boleh lakukan penjimatan berkali ganda di festival ini. Ini kerana di festival sebeginilah produk berjenama akan memberikan harga promosi yang anda tidak akan dapat pada kebanyakan waktu lain.

in5- Mood - ROTIKAYA

Bukan itu sahaja, dengan penjimatan yang anda lakukan, anda mampu menang RM1000 untuk 10 orang atau sebuah Mercedez Benz SLK 200 hanya dengan berbelanja serendah RM197 di mana-mana booth festival di bawah jenama Mood Republik.

in8- Mood - ROTIKAYA

Isi borang dan penyertaan anda adalah sah daripada YES 2015 ini sehinggalah YES 2016. Orang kata, jika tak cuba, kita tak tahu.

2- Mood - ROTIKAYA

Pelik kenapa ramai orang beratur? Mana tidaknya, ada 297 jenama paling dikehendaki dalam negara ada di festival ini. Anda sebut saja, Naelofar, Sincerely by Us Shawls, Jubah Souq, Cala Qisya, Sugarscarf, Radiusite, Fynn Jamal RTW, Furby & Sugar, Tudung People, Rina Salleh dan banyak lagi. Malah selebriti yang punya jenama sendiri seperti Siti Nordiana, Nora Danish, Emma Maembong dan juga Johan akan turut hadir pada festival tersebut.

in6- Mood - ROTIKAYA

Sebelum terlupa, ada 50,000 goodie bag percuma disediakan, itu pun bagi mereka yang datang awal saja jadi janganlah lepaskan peluang anda untuk turut sama dapatkan goodie bag yang beserta barangan eksklusif.

in7- Mood - ROTIKAYA

Jika anda ingin tahu, anda bukan saja berbelanja dan berjimat, malah dalam masa yang sama, usahawan juga bakal berinfak dari hasil jualan ke tabung Mood Republik Charity yang berjaya mengumpulkan lebih RM 800,000 yang akan diagihkan kepada lebih 50 badan badan amal di seluruh dunia.

Bab kemudahan jangan risau. Naik LRT pun mudah, parking kereta pun banyak, mahu keluar duit pun mesin ATM disediakan, masjid di dalam PWTC dibuka 24 jam dan tempat makan ala carte dan juga kafe ada di sana.

1- Mood - ROTIKAYA

Nak tahu meriah ke tidak KL YES FEST oleh Mood Repbulik Ini? Tengoklah sendiri betapa meriahnya festival ini dan bayangkanlah penjimatan yang anda dapat lakukan nanti.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

KL & LEMBAH KLANG DILANDA TSUNAMI 18,19,20 DISEMBER!..PWTC KENA SERBU ROMBONGAN KAK JEM & ABANG SAM NAK SHOPPING SAMPAI LEBAM 8PG-12MLM!..HARI INI ! WAJIB DATANG!!.Live update by @ammarkadir_artworks.FESTIVAL JUALAN AKHIR TAHUN TERBESAR ASIA!.CLEARANCE ALL ITEM MUST GO .LAUTAN #MRFANATIK, PENGUNJUNG DARI KOTA SINGA, BRUNEI, DAN SELURUH MALAYSIA BERHIMPUN DALAM TSUNAMI FESYEN KL YEAR END SALE FEST 2015 @ KL YES FEST 2015 DI PWTC KL JUMAAT SABTU & AHAD INI!.Lets follow ?.@moodrepublik@moodrepublik@moodrepublik.297 JENAMA PALING DIKEHENDAKI NEGARA BERENTAP DALAM MISI #HARGABERANIMATI !!!..Busana wanita, lelaki, kanak kanak, sepatu, kecantikan, aksesori & byk lagi!..DEBARAN kian TERASA ..KEMUNCAK kian MENGHAMPIRI ..SEMANGAT kian MEMBARA ..INI KALI LAH!.AWAN TSUNAMI TEMASYA FESYEN NO 1 MALAYSIA 2015 kini MELABUHKAN TIRAI di KUALA LUMPUR!..Tiada FESTIVAL lain yg punyai SENARAI lengkap MAHARAJA TOP BRANDS selain kami!..Tiada FESTIVAL lain punyai EXCITEMENT & value seperti kami MR!..Konsep nya cenggini..?????????????????.INGAT SHOPPINGINGAT YEAR END SALEINGAT LAH MOOD REPUBLIK ..PWTC 18 19 20 DEC 20158 Pagi ? 12 Malam..?????????????????.??? NAK DTG PWTC eh ? Lah tak perlu jauh jauh ! PWTC kan hall paling ekslusif & selesa di tengah tengah KL. Oh ya LRT { stesen PWTC } & KTM { stesen Putra } up to 12 AM..??? NAK goodies bags ada?Lah kan kami sediakan 50 000 goodie bags khas buat 50 000 yang pertama!.??? NAK KIRIM BARANG PADA PERSONAL SHOPPER ? OFFICIAL PS #MRSHOPPERS kan ada? Scroll di iklan sebelum ni. .??? NAK PARKING?Lah kan ada 3000 PARKING space di PWTC , Sunway Putra Mall dan Seri Pacific Hotel..??? NAK SOLAT ?Lah kan MASJID di dlm PWTC tu 24 HOURS.??? NAK MAKAN ?Lah kan ada cafe ala carte serta buffet di PWTC.??? Nak bawa keluar duit ATM ada ke? Lahh kan PWTC ada semuanya! Lengkap 6 ATM!..??? NAK MASUK kena bayar ke?MASUK ADALAH PERCUMA dik!..??? NAK MENANG MERCEDEZ BENZ SLK 200 ???? Shopping serendah RM 197 di mana mana booth sepanjang event berlangsung dan anda berpeluang memenangi SEBUAH KERETA & 10 x CASH NOTE RM 1000 !!!! * tertakluk kpd terma & syarat .Makanya?..SAVE THE DATESSAVE THE MONEYS.Siapa dtg komen SAYA DATANG!.Cecepat TAG rerakan comolot anda & SHARE sekarang!..

Posted by Mood Republik on Thursday, December 17, 2015