5:17 pm - Sunday August 20, 2017

Potongan Harga Sampai 70%? Siapa Cepat Dia Dapat!

zaky316

Penghujung tahun adalah persediaan untuk permulaan baru untuk tahun hadapan. Malah ia pastinya bertambah menarik jika anda mampu mendapatkan barang idaman dengan harga yang mampu milik. Peka dengan keadaan tersebut, Sport Planet bakal hadir dengan jualan yang melibatkan diskaun sehingga 70% bermula – 25 November sehingga 6 Disember 2015.

Jualan ini akan diadakan di Perda City Mall, Bukit Mertajam, Pulau Pinang juga lokasi yang sama diadakan pada tahun lepas (memang sesak orang datang membeli!). Dengan keluasan 30,000 kaki persegi, pastikan anda membawa ahli keluarga yang lain kerana pastinya tidak cukup tangan untuk mendapatkan pelbagai barangan sukan antarabangsa berjenama. Sport Planet dibuka seawal 10 pagi sehingga 10 malam.

2- Potongan Harga - ROTIKAYA

Bukan saja kasut malah pelbagai lagi kelengkapan sukan juga turut ada di sini. Mana raket badminton sudah patah atau kasut futsal sudah haus tapaknya, apa lagi, bawa team futsal anda dan serbu Perda City Mall nanti. Siapa kata tidak boleh dapatkan barangan berjenama dengan harga yang sangat menjimatkan?

1- Potongan Harga Sampai 70 Siapa Cepat Dia Dapat! - ROTIKAYA

Jika sudah sampai 70% potongan harga, anda bayangkanlah sendiri penjimatan yang anda akan dapat. Siapa yang mahu dapatkan barangan jenama hebat seperti Adidas, Puma, Nike, Timberland, Yonex dan lain lain, silalah datang awal. Sudahlah dapat berjimat, dapat pula barangan berjenama dengan harga yang sangat berbaloi.

4- Potongan Harga Sampai 70 Siapa Cepat Dia Dapat! - ROTIKAYA

Malah jika ibu bapa mahu dapatkan bag untuk anak ke sekolah dan juga kasut kasual juga ada di sini. Barulah menarik apabila satu keluarga pergi. Lebih baik lagi apabila satu keluarga bersukan selepas dapatkan barangan di sini.

6- Potongan Harga Sampai 70 Siapa Cepat Dia Dapat! - ROTIKAYA

Jika tidak mahu lupa tarikh jualan ini, boleh set alarm pada telefon pintar anda atau tandakan saja dengan warna merah pada kalendar anda pada 25 Novermber hingga 6 Disember 2015 di Perda City Mall, Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

3- Potongan Harga Sampai 70 Siapa Cepat Dia Dapat! - ROTIKAYA

Kami kongsikan kepada anda beberapa lagi gambar barangan yang anda boleh dapatkan di Sport Planet nanti. Untung orang Pulau Pinang dapat shopping sakan sebegini.

7- Potongan Harga Sampai 70 Siapa Cepat Dia Dapat! - ROTIKAYA
8- Potongan Harga Sampai 70 Siapa Cepat Dia Dapat! - ROTIKAYA
9- Potongan Harga Sampai 70 Siapa Cepat Dia Dapat! - ROTIKAYA
10- Potongan Harga Sampai 70 Siapa Cepat Dia Dapat! - ROTIKAYA
11- Potongan Harga Sampai 70 Siapa Cepat Dia Dapat! - ROTIKAYA
12- Potongan Harga Sampai 70 Siapa Cepat Dia Dapat! - ROTIKAYA