11:47 am - Thursday August 17, 2017

Nora Danish Mohon Maaf Rekaan Menyerupai Rahib

zaky316

Pelancaran produk baru pastinya menjadi satu perkara yang dinantikan ramai, bagaimanapun ia berbeza buat Nora Danish apabila rekaan pakaian muslimahnya dikatakan menyerupai pakaian rahib gereja.

BACA: Pengkritik Sifatkan Tudung Nora Danish Ibarat Rahib Gereja

“Secara jujurnya saya seorang yang berfikiran positif dan tidak sedar tentang gaya saya itu menyerupai rahib seperti yang diperkatakan di laman sosial. Namun, saya akui ia adalah kesilapan saya sendiri yang kurang peka, saya yang minta baju dan tudung seperti hoodie tapi bila saya gayakan di pentas, tidak sangka ia kebelakang dan terlihat seperti itu (rahib)”

“Ia silap saya dan Insya-Allah selepas ini saya akan lebih berhati-hati dalam mengayakan sesuatu fesyen terutamanya apabila bertudung. Burung hantu pun mereka persoalkan dan tuduh saya promosi lambing sebuah fahaman. Walhal ia hanya simbolik sahaja dan tidak pula saya terfikir sampai begitu jauh,” jelasnya kepada mStar Online.

Sehubungan dengan perkara tersebut, Nora juga menyuarakan rasa sedih dan terkilannya kerana produk yang baru sahaja dilnacarkan itu mendapat kritikan dan kecaman orang ramai. Tabah dan belajar dari kesilapan. Sentiasa ada hari esok untuk perbaiki segala kesilapan. (rtky/s)

6 - Nora Danish Mohon Maaf Rekaan Menyerupai Rahib - ROTIKAYA
5 - Nora Danish Mohon Maaf Rekaan Menyerupai Rahib - ROTIKAYA
4 - Nora Danish Mohon Maaf Rekaan Menyerupai Rahib - ROTIKAYA
3 - Nora Danish Mohon Maaf Rekaan Menyerupai Rahib - ROTIKAYA
2 - Nora Danish Mohon Maaf Rekaan Menyerupai Rahib - ROTIKAYA
1 - Nora Danish Mohon Maaf Rekaan Menyerupai Rahib - ROTIKAYA