3:03 pm - Saturday August 22, 2893

Linda Rafar Dan Suami Kini Dalam Proses Rujuk

zaky316

Mengakui masih sayangkan suami dan juga anak-anak, Linda Rafar yang pernah memfailkan penceraian sebelum ini mengesahkan kini mereka sedang dalam proses untuk kembali rujuk, demi cinta yang masih utuh.

BACA: Linda Rafar Sedia Harungi Kehamilan Tanpa Suami

“Ya, kami dalam proses untuk rujuk. Saya akan hentikan kes itu dalam masa terdekat ini.Saya akui, fasa itu bermula kerana sedang mengandung. Itulah yang memberikan kesan sehingga saya melakukan perkara yang mengarut. Wanita mengandung. Biasalah memang akan cepat sensitif”

“Buat masa ini, saya dan Syed akan berbincang semula mengenai kehidupan kami. Kami juga akan berbincang dengan pihak keluarga untuk langkah seterusnya demi mengukuhkan kembali ikatan kekeluargaan ini,” jelas Linda kepada Utusan Malaysia.

Selain mengakui dirinya terlalu mengikut perasaan ketika mengandung, Linda juga menerangkan bahawa dia mahu menjadi isteri yang paling lengkap untuk suami dan keluarga yang sempurna malah demi perasaan sayangnya itu jugalah yang menyatukan mereka kembali.

“Kami kembali ini juga kerana Syed masih sayangkan saya dan anak-anak. Saya akui, sikap tidak matang saya membuatkan saya cepat membuat keputusan yang terburu-buru. Perkahwinan sangat suci. Bagi saya perkahwinan itu sangat naif dan kita yang perlu mencorak dan membentuknya”

“Kami berdua pernah gagal dalam perkahwinan pertama. Perkara itu memberikan kami banyak pengajaran. Takut lagi untuk hadapi semua itu. Tapi, saya bersyukur kerana apa yang berlaku pasti ada hikmahnya. Saya sendiri perlu bersangka baik jika diuji perkara sebegini. Doakan kami ya,” katanya. (rtky/s)

7 - Linda Rafar, Suami Dalam Proses Rujuk - ROTIKAYA
6 - Linda Rafar, Suami Dalam Proses Rujuk - ROTIKAYA
5 - Linda Rafar, Suami Dalam Proses Rujuk - ROTIKAYA
4 - Linda Rafar, Suami Dalam Proses Rujuk - ROTIKAYA
2 - Linda Rafar, Suami Dalam Proses Rujuk - ROTIKAYA
1 - Linda Rafar, Suami Dalam Proses Rujuk - ROTIKAYA