11:14 am - Saturday August 19, 2017

Kini Berhijab, Syatilla Melvin Elak Sentuh Lelaki

zaky316

Pelakon Syatilla Melvin yang kini sudah pun berhijab hampir dua minggu menjelaskan bahawa dia akan meletakkan syarat baru apabila bergandingan dengan pelakon lelaki di dalam filem mahupun drama.

BACA: Syatilla Melvin Kini Bertudung, Bersedia Jadi Isteri

“Apabila sudah bertudung, adab dan kesopanan sebagai seorang wanita perlu dijaga. Jika boleh, saya akan elak watak yang memerlukan bersentuhan dengan pelakon lelaki,” jelasnya kepada Kosmo! Online.

Selain itu, Syatilla juga menjelaskan bahawa dia kini sudah mula mengumpul koleksi tudung untuk digayakan selain mahu menjual koleksi pakaiannya lamanya melalui Instagram. Malah pelakon ini juga mahu memadam gambar-gambar dirinya yang tidak bertudung di akaun laman sosial.

“Buat masa ini, gambar lama saya tidak bertudung memang masih ada di akaun Instagram. Bagaimanapun, saya akan padam gambar tersebut. Cuma, perkara itu mengambil masa memandangkan tiada aturan membolehkan dipadam secara keseluruhan”

“Jadi, setiap malam saya perlu lakukan satu persatu membuang gambar tak bertudung dari akaun tersebut,” jelasnya yang enggan menjawab persoalan berkaitan Shaheizy Sam. Semoga penghijrahan Syatilla bakal membawa perubahan yang lebih baik di dalam kehidupannya. (rtky/s)

7 - Kini Berhijab, Syatilla Melvin Elak Sentuh Lelaki - ROTIKAYA
5 - Kini Berhijab, Syatilla Melvin Elak Sentuh Lelaki - ROTIKAYA
4 - Kini Berhijab, Syatilla Melvin Elak Sentuh Lelaki - ROTIKAYA
3 - Kini Berhijab, Syatilla Melvin Elak Sentuh Lelaki - ROTIKAYA
2 - Kini Berhijab, Syatilla Melvin Elak Sentuh Lelaki - ROTIKAYA
1 - Kini Berhijab, Syatilla Melvin Elak Sentuh Lelaki - ROTIKAYA