3:03 pm - Monday August 22, 3403

Gayatri: Saya Tak Perlu Jaja Cerita Untuk Raih Simpati

zaky316

Jika sebelum ini Zul Ariffin pernah mendedahkan bahawa hubungannya bersama bekas kekasih, Gayatri Su-Lin Pillai telah pun berakhir, Gayatri sendiri mengambil keputusan untuk menyimpan apa yang berlaku hanya di antara mereka.

BACA: Zul Ariffin: Kekasih Hati Saya Hanya Gayatri

“Zul sudah memberikan kenyataan dua hari lalu dan saya tidak perlu ulas apa apa lagi. Seperti mana yang diketahui ramai, saya jarang menceritakan urusan peribadi kerana saya bukannya artis. Saya tak rasa orang nak tahu pun cerita peribadi membabitkan diri ini”

“Lebih manis kalau apa-apa yang berlaku dalam hubungan kami hanya saya dan dia sahaja yang tahu. Saya rasa tidak perlulah menjaja cerita untuk meraih simpati ataupun mendapat perhatian,” jelasnya kepada BH Online.

Selain menjelaskan bahawa kini kehidupannya berjalan seperti biasa, Gayatri juga menyifatkan kejayaan Zul untuk bergelar pelakon terkenal bukanlah di atas kredibiliti dirinya sebagai penerbit namun atas usaha bekas kekasihnya itu melalui lakonan yang meninggalkan kesan di hati peminat.

“Jadi saya memang tidak dapat membantu dia mendapatkan projek di televisyen. Kadang-kadang saya hanya memberikan pendapat mengenai watak mana yang sesuai. Kami banyak berbincang fasal kerja dan selebihnya keputusan di tangan dia. Dan saya percaya apa yang dimiliki adalah hasil usahanya sendiri,” katanya. (rtky/s)