5:21 pm - Sunday August 20, 2017

Gambar Baby Bump Siti Nurhaliza Dapat Perhatian Ramai

zaky316

Jika sebelum ini, penyanyi tersohor lagi diminati peminat setianya iaitu Dato’ Siti Nurhaliza enggan mengulas lanjut mengenai kehamilannya namun dalam gambar terbarunya ketika ketika mempromosikan Anugerah Juara Lagu ke-30 (AJL30) sudah jelas menunjukkan perubahan pada perutnya.

BACA: Kandungan Siti Nurhaliza Kini Masuk Bulan Kedua

Gambar Baby Bump Siti Nurhaliza Dapat Perhatian Ramai - ROTIKAYA_in

Menurut sumber, berita kehamilan Siti disahkan oleh keluarga terdekat penyanyi itu apabila menyatakan kandungannya kini sudah memasuki enam minggu. Berita kehamilan Siti mula menjadi bualan apabila penyanyi Hetty Koes Endang mengusap perutnya semasa konsert Satu Suara Volume 2, di Istana Budaya minggu lalu.

Siti sebelum ini turut memuat naik gambar kurma dan susu kambing di Instagram miliknya yang sinonim untuk kesihatan ibu mengandung. Selain itu, Siti juga menyatakan bahawa dia akan memberitahu perkara berkenaan apabila dia sudah bersedia nanti.

Semoga kesihatan Siti terjaga dan dipermudahkan segala urusan. Peminat sehingga kini masih tidak henti-henti mengucapkan tahniah kepada penyanyi tersebut melalui komen yang ditinggalkan di laman sosial. (rtky/s)