11:11 am - Saturday August 19, 2017

Fasha Sandha Belum Sedia Komen Isu Rumah Tangga

zaky316

Siapa sangka dalam muatnaik gambar di akaun Instagram miliknya yang penuh dengan rasa bahagia dan bersyukur, Fasha Sandha khabarnya telah pergi pejabat agama baru-baru ini. Pelakon itu bagaimanapun menjelaskan dia belum bersedia untuk memberikan sebarang keterangan kepada media berkenaan apa yang dilaluinya kini.

BACA: Rumah Tangga Fasha Sandha Dalam Masalah?

“Maaf, saya belum bersedia memberikan apa-apa komen. Terima kasih,” itulah antara kata-kata Fasha apabila dihubungi oleh pihak Harian Metro. Ini kerana wujud dakwaan bahawa rumah tangganya bersama Jejai kini goyah. ra itu dengan media dan lebih selesa untuk mendiamkan diri.

Dua hari lalu, Fasha turut memuat naik status berbunyi, “Allah Maha Besar, Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani, semoga Allah memberikan kekuatan yang sepenuhnya buat saya dan anak-anak untuk mengharungi segala-galanya. Amin!” di Instagram, sekali gus menguatkan spekulasi bahawa perkahwinannya kini mengalami masalah.

Kita hanya mampu melihat permukaan yang manis tapi suka duka cerita sebenar Fasha, hanya empunya diri yang tahu. Semoga apa yang dialami oleh mereka dapat diselesaikand dengan cara baik. (rtky/s)

1- Fasha Sandha Belum Sedia Komen Isu Rumah Tangga - ROTIKAYA
2- Fasha Sandha Belum Sedia Komen Isu Rumah Tangga - ROTIKAYA
3- Fasha Sandha Belum Sedia Komen Isu Rumah Tangga - ROTIKAYA
4- Fasha Sandha Belum Sedia Komen Isu Rumah Tangga - ROTIKAYA
5- Fasha Sandha Belum Sedia Komen Isu Rumah Tangga - ROTIKAYA
6- Fasha Sandha Belum Sedia Komen Isu Rumah Tangga - ROTIKAYA