8:34 am - Tuesday April 25, 2017

Ella Dan Suami Rancang Ambil Anak Angkat

zaky316

Menjangkau usia tiga tahun perkahwinan, penyanyi Ella dan suami, Azhar Ghazali merancang untuk mengambil anak angkat memandangkan ketika ini pasangan tersebut masih belum menimang cahaya mata.

BACA: Ella Akui Pernah Menjalani Rawatan Kesuburan

”Memandangkan kami masih belum mempunyai anak, saya dan suami terfikir juga untuk mengambil anak angkat. Rasa seronok pula melihat rakan-rakan yang menjaga anak angkat. Terpengaruh pula. Apatah lagi kita membuat kebajikan membantu anak-anak yang tiada keluarga,” katanya kepada mStar Online.

“Sehingga kini kami masih lagi berusaha untuk mendapatkan anak dan jujurnya kami tidak tertekan kerana kami percaya Allah tentukan rezeki kami. Kita hanya mampu merancang. Malah setiap hari orang bertanya, ‘bila nak ada anak’, dan kami dah lali dengan soalan seperti itu,” jelasnya kepada mStar Online.

Bagaimanapun, rancangan Ella untuk mengambil anak angkat bukanlah di dalam masa terdekat kerana dia sendiri ketika ini terikat dengan jadual kerja yang padat sehingga ke tahun hadapan. Sementara itu, suami Ella menaytakan keputusan tersebut sebenarnya sudah lama dipendam.

Semoga keluarga bahagia ini satu hari nanti akan dapat menimang cahaya mata. Bersabarlah menghadapi dugaan dan juga soalan dari manusia yang tidak tahu jaga hati dan perasaan orang lain. (rtky/s)

6- Ella Dan Suami Rancang Ambil Anak Angkat - ROTIKAYA
5- Ella Dan Suami Rancang Ambil Anak Angkat - ROTIKAYA
4- Ella Dan Suami Rancang Ambil Anak Angkat - ROTIKAYA
3- Ella Dan Suami Rancang Ambil Anak Angkat - ROTIKAYA
2- Ella Dan Suami Rancang Ambil Anak Angkat - ROTIKAYA
1- Ella Dan Suami Rancang Ambil Anak Angkat - ROTIKAYA