11:22 am - Saturday August 19, 2017

Azwan Ali Mengamuk Peminat Lagakan Dengan Aznil Nawawi

zaky316

Selepas isu salah pengertian mengenai perkataan KimK oleh Fazura semalam, rupanya dalam masa yang sama, Azwan Ali juga dilihat mengamuk di Instagram – hanya kerana ada peminat mempertikaikan pelekat (sticker) rendang yang digunakan olehnya yang diberikan oleh Aznil Nawawi.

BACA: Azwan Ali Umum Boikot Majlis Hiburan

Sebelum ini, semuanya okay belaka. Aznil sendiri pernah memuji kesedapan rendang Azwan dan demi sebagai tanda sokongan terhadap sahabatnya itu, Aznil telah menghadiahkan pelekat kepada Azwan Ali. Bagi kami, ia bagus untuk branding dan juga promosi.

Bagaimanapun, mungkin ada individu tidak senang dengan persahabatan mereka sehinggalah ada komen yang mengatakan bahawa – Azwan Ali tidak mampu beli sticker rendang dan hanya perkara tersebut, Azwan Ali mengamuk sambil merakam video di Instagram.

“Aku tak mintak pun, tapi kau yang sibuk nak bagi sticker ni! Haa, datang peminat fanatik hanjing kau, hina aku, sticker rendang pun tak mampu nak beli! Haa, nah, ni!” kata Azwan sambil menolak masuk pelekat tersebut ke dalam tong sampah.

Sebegitu mudah perkara ini berlaku hanya kerana sticker sedangkan Azwan sendiri pernah memuji Aznil yang ikhlas membeli rendang daripadanya. Apa pun, moga apa yang berlaku akan berakhir dengan aman. Boleh tahan juga drama menjelang hujung tahun ini ya. (rtky/s)